CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

PW Bongkar Aisyah Pecat Pekerja Dan Tak Bayar Gaji, Tak Ikut Undang-Undang?

13-6-2024 02:48 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4970| Komen: 21

Description: Selepas dakwaan menggemparkan media sosial, Aisyah Hijanah tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community siap dengan bukti menerusi satu perkongsian di Instagram.


Selepas dakwaan menggemparkan media sosial, Aisyah Hijanah tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community siap dengan bukti menerusi satu perkongsian di Instagram.

Walau bagaimanapun, pihak PW Community tak berdiam diri walaupun Aisyah berkata yang dia akan bawa perkara ini ke mahkamah.

Terbaru! Menerusi Facebook, PW buat pendedahan mengenai pekerja yang dipecat dan tidak dibayar gaji oleh pempengaruh itu.



"Yang dipecat bukan seorang, tapi beberapa orang. "



Walau bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada perkara ini benar ataupun tidak. Sama-sama kita tunggu penjelasan dari Aisyah pula..


Kredit: Facebook PW Community/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 13-6-2024 04:42 PM
HEHEHE.... hati2 nanti kena bom... sheols anak pakar bom..
Quote matbad 13-6-2024 11:23 PM
Nak buat haji pn tak cinang hihi
Quote sharlenetexas 13-6-2024 11:25 PM
Kantoi big time.
Ingat2 skit ayah kat dalam kubur tu.


Quote elzy 14-6-2024 08:16 AM
Dari cara bercakap hingga gaya dari awal lagi dah syak dia ni sesuatu sangat..
Sorry to say laaa pentaksub AH..
Quote akies 14-6-2024 08:26 AM
Kantoi cerita dia masa nak laksana ibadah haji.
Tenang ke tak di sana tu?
Sungguh tak disangka. Duit derma madrasah pun ko sebat
Quote Solokkk 14-6-2024 08:27 AM
Cuma nak cakap, muka lakinya macam muka kambing miang
Quote airmineral 14-6-2024 08:34 AM
couple acah2 imej islamik ni buat aku menyampah gile kt org2 cmni sbb sama2 tergedik2 depan kamera
Quote galleria23 14-6-2024 08:42 AM
elzy replied at 14-6-2024 08:16 AM
Dari cara bercakap hingga gaya dari awal lagi dah syak dia ni sesuatu sangat..
Sorry to say laaa pen ...

khenn.. aku pun suspicious dengan dia dari awal lagi. lagi menambah suspicious bila kes kononnya laki dia kawen baru, tapi elok plak ambil gambar ngan laki. pastu bukan katanya pregnant ek time tu? betul ke tu? ke content jugak?
Quote Prickford 14-6-2024 09:00 AM
prince_marhaen replied at 13-6-2024 08:42 AM
HEHEHE.... hati2 nanti kena bom... sheols anak pakar bom..

Dari dulu dok pikir, ayah sheolls ni kan bnyk terlibat serangan bom dulu. Pasal apa suka mengebom?

Quote Prickford 14-6-2024 09:02 AM
Solokkk replied at 14-6-2024 12:27 AM
Cuma nak cakap, muka lakinya macam muka kambing miang

Muka cacing gatal

alif teega cacing.jpg

Quote cikenit2007 14-6-2024 09:02 AM
Nasib Ler aku tak pernah nak ambik tau pun pasai minah ni & muka laki miang nye tu
Quote Missjass 14-6-2024 09:04 AM
galleria23 replied at 14-6-2024 08:42 AM
khenn.. aku pun suspicious dengan dia dari awal lagi. lagi menambah suspicious bila kes kononnya l ...

Pregnant tu betul dah beranak dh pun. Yang dengan lakinya tu aman2 je sekarang tkde dah merempan dekat story mcm haritu, dulu pun ada reply komen kawan dia ckap teman dia bersalin bagai haritu dia bersalin elok je laki dia ada
Quote BoongaKertas 14-6-2024 09:20 AM
ok, penat meols sided dgn sheols masa kes dpt adik honey. cit.
Quote pinkpunk 14-6-2024 02:04 PM
entah2 madu yg cucuk. kan dah ckp reta sume pergi kt 1st wife
Quote laksmanabentan 14-6-2024 02:54 PM
Solokkk replied at 14-6-2024 08:27 AM
Cuma nak cakap, muka lakinya macam muka kambing miang

comel kann.. terkemut2....
Quote pocongkiutss 14-6-2024 03:38 PM
Napa nama AH je naik?

Si alip kambing takde salah ke?

Aiols suspek ni angkara bini kedua dia
Quote epalgebuu 14-6-2024 03:49 PM
skang dia retiss ke? sesat kat sini kenapa
Quote xAthenax 14-6-2024 04:13 PM
Anak Nordin Mat Top ke ni?
Quote kepompong 14-6-2024 04:57 PM
xAthenax replied at 14-6-2024 04:13 PM
Anak Nordin Mat Top ke ni?

tak.

ayah dia ialah azhari husin. bff nordin mat top

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 09:18 AM GMT+8 , Processed in 0.049335 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top