CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

13-6-2024 02:54 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9778| Komen: 119

Description: Penyanyi, Aliff Aziz akhirnya melafazkan cerai terhadap isterinya, Bella Astillah pada jam 1.10 petang tadi di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan di hadapan Hakim Syarie Wan Mohd Najib Wan Ha ...


Penyanyi, Aliff Aziz akhirnya melafazkan cerai terhadap isterinya, Bella Astillah pada jam 1.10 petang tadi di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan di hadapan Hakim Syarie Wan Mohd Najib Wan Hamat.

Terbaru! Bella Astillah memuat naik satu hantaran di Instagram meluahkan isi hatinya selepas bercerai dengan bekas suaminya itu.



Aliff telah melafazkan cerai sebentar tadi mengikut hukum syarak dan ianya telah disahkan Hakim Wan Mohd Najib.

Semoga Bella Astillah dan anak-anaknya tanah menghadapi ujian ini. Kuat ya!

Kredit: Instagram Bella Astillah/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Binodino 13-6-2024 03:02 PM
As usual, tak pulak disalahkan 2b. Skandal jugak dipersalahkan. Yang 2b tetap suci murni walaupun dah banyak kali skandal. Tau2 rujuk balik.
Quote neo_5050 13-6-2024 03:05 PM
Kalau tak kerana ruru ni pun marriage diorang dah memang goyah, kan?

Ni talak ke-2 ke?
Quote cempakaa 13-6-2024 03:05 PM
Ahh jalan terus jangan patah2 balik!
Quote Mewangi22 13-6-2024 03:06 PM
Lol. Kalau tak ko nak bertahan sampai bila?
Quote AWEKSAMURAI 13-6-2024 03:06 PM
Ruhaines kata kwn dgn ko biasa2 je bukan baik sgt n bff pun sekadar kwn biasa je pun bukan kwn lama pun ttibe sahabat . Dah lah Bella  sblom dari kes khalwat lagi korang mmg dh tunggang langgang ..kes khalwat tu hanya asbab utk ko mulakan langkah bru dlm idup ko je.
Quote I.K.A888990 13-6-2024 03:09 PM
hang yg salah sebenarnya bella bg peluang peluang dan peluang buat si notelo dan sejota skandal2 si notelo pijak hang membabikan hang...
so sekarang dah bebas hang jaga diri & anak2 ja...
Quote likilu 13-6-2024 03:24 PM
Lah, lagi sepuluh skandal tuduhan alep dan seorang confirmed skandal sendiri tu tak nak petik?

Ko saja je

Sian dek anies dia cuma pinjamkan seluar je kot kat alep
Quote one_aiman 13-6-2024 03:40 PM
asyik2 nak salahkan ruhainies sorang je..jangan nanti netizen bertukar team pulak
Quote nsmy 13-6-2024 03:57 PM
Alhamdulillah....
Selesai juga...
Quote Tunakimchi 13-6-2024 04:22 PM
Selamanya salah skandel. Alip x pernah salah.
Quote LipasComel 13-6-2024 04:25 PM
iols pelik kenapa adik sendiri berskandal dgn laki dia tu bukan trigger point dia.
tp apa2hal pun tahniah/takziah bella atas penceraian ni
Quote Lampuled 13-6-2024 04:30 PM
Anggap je lah ruhanis niat nk bantu bff dia keluar drp toxic marriage. Dah berpuluh kali laki tu berskandal, mungkin Ruhanis pun dh muak nk dgr benda sama berulang² so dia tolong selesaikan dgn cara dia.
Quote Kurex 13-6-2024 04:37 PM
padan muka kau, padan muka kemut, padan muka kote kecik. bakat masing2 takde yg boleh dibanggakan, cerita yg keluar pun cerita yg busuk. yg kemek keluar cerita iras selena gomez yg disumpah, yg kemut cerita jantan, pensel 2b cite scandal. takde apa boleh dibanggakan karoer sekor2 ni sebagai artis!
Quote Tiggybiru 13-6-2024 04:50 PM
Betul la, tak salahkan lelaki langsung..adeyy ini la contoh apa pun tak bolehh
Quote AmandaRollins 13-6-2024 04:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher
Quote teen_angelJB 13-6-2024 05:45 PM
AmandaRollins replied at 13-6-2024 04:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher

Wah...
Hotttt...
No wonder x mo patah balik.. Suda dpt pucuk mudaaaa
Quote awex^returns 13-6-2024 05:51 PM
laaa... syukurlah Bella dah cerai ngan jantan tak guna ni
ko tak yah nak salahkan ruhanat tu
sebelum ruhanat pon laki ko dah banyak skandal
memang laki ko tu spesies gila betina
ko je yang terhegeh² nak dia kan
nak pertahankan
apoooo
Quote sukanyanyi 13-6-2024 07:14 PM
Baru nak puji sbb buat keputusan cerdik, dia kua statement gini plak. Ruhanes tu last straw je.. mmg dah lama hancus la bells.. tp yelah, mungkin ada org mmg perlukan last straw ni baru bleh wat keputusan bijak. Tp ayat tu buat2 tak sedar lak byk faktor lain yg menyumbang selama ni, bkn ruhanes je.
Quote sukanyanyi 13-6-2024 07:15 PM
Lampuled replied at 13-6-2024 04:30 PM
Anggap je lah ruhanis niat nk bantu bff dia keluar drp toxic marriage. Dah berpuluh kali laki tu ber ...

Hihihi.. i like yg ni.. bantu in a twisted way

Lihat semua komen(119)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.046377 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top