CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Karisma Kapoor benci hidup dengan mentua

9-7-2024 11:28 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 21518| Komen: 39

Description: PERCINTAAN dua bintang terkenal Bollywood, Karisma Kapoor dengan Abhishek Bachchan suatu ketika dahulu bukan lagi rahsia.


PERCINTAAN dua bintang terkenal Bollywood, Karisma Kapoor dengan Abhishek Bachchan suatu ketika dahulu bukan lagi rahsia.

Ikatan cinta mereka mendapat sokongan ramai malah kedua-dua belah keluarga turut tiada masalah dengan hubungan tersebut.

Namun sumber mengatakan cinta yang termeteri selama lima tahun terputus ketika dalam fasa bertunang hanya disebabkan Karisma enggan tinggal serumah dengan mentua iaitu Amitabh Bachchan dan Jaya Bachchan.


Susulan itu, kata sepakat dicapai dan pertunangan mereka diputuskan sekitar 2003 sehingga mengundang kejutan peminat.

Kisah lampau tersebut menjadi bahan ungkitan netizen selepas isteri Abhishek yang juga pelakon, Aishwarya Rai didakwa ‘angkat kaki’ kerana sudah berasa kurang selesa tinggal di rumah mentua.


Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Marunggey 10-7-2024 12:48 AM
Jaya Bachan tu pun nampak cengey & sombong.
Jenis mak mentua yg banyak hal &  dan pikir orang lain serba tak kena gamoknye..
Quote matbad 10-7-2024 05:38 AM
Tak tua lgsg dia ni
Quote matbad 10-7-2024 05:42 AM
Marunggey replied at 10-7-2024 12:48 AM
Jaya Bachan tu pun nampak cengey & sombong.
Jenis mak mentua yg banyak hal &  dan pikir orang lain s ...

Sombong tetap sombong sbb mgkin dorang dri kasta paling tggi..yindia dan kasta selamanya..agama dan kasta,kasta dulu..sampai sanggup bunuh membunuh..seremm
Quote BoongaKertas 10-7-2024 08:24 AM
mmg tak digalakkan duduk dgn inlaws kan. baguslah sheols sedar benda tu. kot nak manja2 dgn psgn pun segan takut mentua terdgr. lol.
Quote hashashes 10-7-2024 09:35 AM
Cantik la dia ni. Nmpk lg muda dari adik dia kareena tu
Quote hashashes 10-7-2024 09:36 AM
Adakah ini petanda perempuan yang tak berkahwin lebih happy, thus it glows on your face? Hehe
Quote alesandra 10-7-2024 10:01 AM
Aish angkat kaki tu nak separate ke apa?
Quote weezerfan 10-7-2024 10:53 AM
Jaya tu mcm evil queen jah
Quote chikumanis 10-7-2024 10:55 AM
jangan kan dia, me pun tak suka nak duduk dengan in-laws. selera kami tak sama and me tak suka di paksa2 ni. lagi2 bab makanan..
Quote hokeypokey 10-7-2024 04:06 PM
takde orang suka tinggal ngan mertua kecuali mertua tu terlalu baik tak masuk campur hal ko
Quote manamana123 10-7-2024 10:24 PM
Memang bkn mudah pun sebumbung dgn mertua
Quote becir 11-7-2024 01:02 AM
Cakap pasal mertua ni takde sapa nak buka thread pasal wedding ambani tu ke? Kat reddit byk thread mengata nita tu trying hard overshadow bakal menantu
Quote lasagna 12-7-2024 12:44 PM
woahhh iols hampir lupa yg sheol prnh bertunang dgn abishek!
Quote shernazz 13-7-2024 09:54 AM
hashashes replied at 10-7-2024 09:35 AM
Cantik la dia ni. Nmpk lg muda dari adik dia kareena tu

Karisma ni ikut muka ayah dia kan..
Muka tak.makan usia
Iols suka dia berlakon dgn salman khan
Hahaha
Quote shernazz 13-7-2024 09:56 AM
becir replied at 11-7-2024 01:02 AM
Cakap pasal mertua ni takde sapa nak buka thread pasal wedding ambani tu ke? Kat reddit byk thread m ...

Harus lah..
Tak boleh siapa2 lebih dari dia kan...
Quote hunny_sapik 15-7-2024 11:24 AM
becir replied at 11-7-2024 01:02 AM
Cakap pasal mertua ni takde sapa nak buka thread pasal wedding ambani tu ke? Kat reddit byk thread m ...

Lavish gila weddingnya.
Seronok tengok baju masing2. Semua berganda-ganda lagi cantik dari Kadarshians yang dtg wedding tu. Scroll IG semata nak tgk baju2

And Aishwarya mmg berdua je dgn anaknya. Mmg dah confirm separate nampaknya based on comments yg meolls baca.
Quote rosewhite 15-7-2024 12:10 PM
tapi memang betul ke, karisma pernah dijadikan pelacur oleh bekas suaminya dulu?
Quote BungaSuri 15-7-2024 12:45 PM
aging gracefully betul dia ni
Quote acikhan 15-7-2024 01:23 PM
shernazz replied at 13-7-2024 09:56 AM
Harus lah..
Tak boleh siapa2 lebih dari dia kan...

bukak fb semua citer pasal perkahwinan ank nyer si Anant ngan nanti nyer... tp hensem n cantik pasangan tu cuma montel teruk perantin lelaki

Lihat semua komen(39)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 12:52 AM GMT+8 , Processed in 0.043366 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top