Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79636
View
1999
Reply

Hael Dayang

   Close [Copy link]

Author: cknoriz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 11-2-2019 04:15 PM
Ehhh korang....aku memain jelah bab kena reject sbb suamiku encik sotong tuh

Cite lama gila ...

I rasa comment you dah di legitkan rasanya oleh SR hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AlterEgo at 11-2-2019 04:34 PM

Saksikan para pemenang AJL33 di Muzik-Muzik 11 malam ni yach! REPOST from dayangsayangkamu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:39 PM | Show all posts
hzln replied at 11-2-2019 04:15 PM
Ehhh korang....aku memain jelah bab kena reject sbb suamiku encik sotong tuh

Cite lama gila ...

ala mek jgn ko takut relax sudah
dayang pn tgh  bahagia  tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mdmy replied at 11-2-2019 08:44 AM
tapi ringan jer tangan mencuit lengan Hael lately. Dah comfortable gamaknya

Dayang mmg suka mencubit katanya..masa mentor dgn azmil dulu pon,ada si azmil kata dayang gemor mencubit..dgn hael yg suka menyakat,makin menjadi la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 11-2-2019 02:10 PM
Sarah tu sblm masuk bintang rtm muka dia tiap2 bulan masuk URTV (iklan bintang karaoke URTV).
...

Aah I pun perasan Sarah tiap2 bulan ada masuk pertandingan Bintang URTV. Sorg lg kawan dia Musriniyanti tu (pernah try Malaysian Idol).
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 11-2-2019 02:03 PM
Beraninya statement. Tak takut kena kecam dgn karatz Tokti ke?

Alah I pun minat jgk lagu2 90s Tokti.. Jgnlah kecam iols..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 11:00 AM
tau lama dah deols kapel tp dok sorok2
sb takut peminat lari ke?


Meols tak caya lah nuar kapel ngan dayang. Sama mcm hael & dayang lah.
Uols boleh paksa tokram kapel ngan tokmokh?? Sudah tentu tak boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 11-2-2019 06:33 PM
Meols tak caya lah nuar kapel ngan dayang. Sama mcm hael & dayang lah.
Uols boleh paksa tokram k ...

I tatau nk cayer ke tak bam nuar penah dgn dayang dulu..dolu2 zaman dorang selalu berduet,nampak le senyum2 jeling2 time nyanyi tu..but then again,bam nuar mmg pesen camtu kan...then ada dorang jd cover mag or paper ke,dayang penah kata,walaupon ada sorang jek laki kat dunia ni,tak mungkin dia akan bercinta dgn bam nuar (kalu x silap iols quote la)...bff je kot..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 11-2-2019 02:10 PM
Sarah tu sblm masuk bintang rtm muka dia tiap2 bulan masuk URTV (iklan bintang karaoke URTV).
...

bercakap pasal kak melah dan mitch.... mak teh pernah tau baca majalah hai...masa tu baca dekat mph bukit bintang plaza. dah lama lebih sedekad..time mitch tgh letop

kak melah tak puas hati dgn mitch sbb mitch pernah cakap sonething like..."kak ramlah ni tak pernah berubah, sama macam dulu"... heran kenapa kak melah nak sentap nok.... salah interpret ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by putehkundor at 11-2-2019 07:53 PM
sokmogitu replied at 11-2-2019 02:03 PM
Beraninya statement. Tak takut kena kecam dgn karatz Tokti ke?


aku cakap lagu hanya  satu nowa lebih layak menang kategori balada, terus dikatanya aku ni hater sitot... karatz abadi. tak boleh kritik langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hael dayang so jadi haeyang oops
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka je kalo betol hael + dayang. Pasal umat LGBT tu - payah nk cakap. Semua berdasarkan hearsay.

Kalo betulpun - and they ended up berkahwin (x kisah laa sesama diorang or org lain), kita doa je laa moga2 dengan perkahwinan tu dapat meluruskan orientasi sonsang mereka.

Mana tau kan. Kalo Allah nk bagi berubah tu - sekelip mata je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 11-2-2019 06:55 PM
I tatau nk cayer ke tak bam nuar penah dgn dayang dulu..dolu2 zaman dorang selalu berduet,nampak l ...

wow statement berapi! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 11-2-2019 07:48 PM
bercakap pasal kak melah dan mitch.... mak teh pernah tau baca majalah hai...masa tu baca dekat mp ...

bukan ayat positive ke yg kak Mitch cakap tu? ke dia interpret dia sama tu, dia tak up to date? ketinggalan zaman? Hahah apoo.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 11-2-2019 08:16 PM
Aku suka je kalo betol hael + dayang. Pasal umat LGBT tu - payah nk cakap. Semua berdasarkan hearsay ...

*standing ovation*
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu baru dayang yg ajai buat tu,bila nak release??iols suka jgk lagu usah bilang cinta,another song by ajai yg dlm album dayang nurfaizah tu..one of my favs in the album
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
orang_kampong replied at 11-2-2019 08:39 PM
Lagu baru dayang yg ajai buat tu,bila nak release??iols suka jgk lagu usah bilang cinta,another song ...

possible tak kumpul materials untuk new album?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
AlterEgo replied at 11-2-2019 08:50 PM
possible tak kumpul materials untuk new album?

Tak kot..sbb kat vid tu ajai #permata #newthemesong .. permata apa?permata bekas first lady ke?? Abes tu tak jd release ke acaner tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AlterEgo replied at 11-2-2019 08:35 PM
bukan ayat positive ke yg kak Mitch cakap tu? ke dia interpret dia sama tu, dia tak up to date? ke ...

mungkin kak melah ingat mitch kata dia ketinggalan zmn, fesyen tak up to date ke....
kuat sentap kak melah...sampai keluar statement sentap beliau dlm majalah hai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mirwaisahmadzai replied at 5-2-2019 05:23 PM
ada satu lagu dayang yg ada flute...aku minat sgt. tajuk hilang. audi mok rasanya yg cipta. dengar s ...

mak teh pun suka sangat lagu hilang. antara lagu dayang yg i paling kerap pasang..bunyi mcm lagu klasik...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086019s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list