CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Mereka Berkahwin Ketika Misya Pergi Menunaikan Umrah" - Anak Norman Dan Abby Didakwa Sudah Bernikah Di Songkhla?

7-2-2024 07:12 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 21880| Komen: 187

Description: Tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba sahaja anak kepada pasangan pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim didakwa telah mendirikan rumah tangga bersama seorang lelaki yang diken ...


Tak ada angin tak ada ribut, tiba-tiba sahaja anak kepada pasangan pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim didakwa telah mendirikan rumah tangga bersama seorang lelaki yang dikenali sebagai Aslam.

Memetik laporan Harian Metro, pasangan tersebut didakwa telah berkahwin di Songkhla, Thailand pada Disember lalu.

Menurut sumber, Marissa dan lelaki tersebut mendirikan rumah tangga tanpa pengetahuan keluarga gadis itu dan juga isteri pertama Aslam.



"Mereka berkahwin ketika Misya pergi menunaikan umrah. Kiranya Misya sudah dimadukan tanpa pengetahuan".


Dalam pada itu, sumber juga mendakwa bahawa ikatan mereka kembali terjalin selepas Aslam dan Misya rujuk semula dan kontroversi hubungan mereka reda.

Terdahulu, Marissa menerima kecaman hebat sekitar setahun yang lalu apabila timbulnya dakwaan yang mengatakan dia merupakan orang ketiga dan penyebab kehancuran rumah tangga seorang wanita yang dikenali sebagai Misya.

Sementara itu, usaha OhBulan! untuk mendapatkan Norman dan Abby tidak berjaya.

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 7-2-2024 07:33 PM
Tgk jantan tu baju hijau..idakla hensem...mcm.lembekkk je
Quote sharlenetexas 7-2-2024 07:37 PM
Menurun perangai anak mama anak papa.


Quote makneng 7-2-2024 07:37 PM
Rugi pepek dekkkkk
Quote Fly_over 7-2-2024 07:38 PM
berkehendak betul marissa kt laki tu..
Quote Ayda89 7-2-2024 07:39 PM
Woww. Mcm kisah mak pak dia dulu gak la
Quote Zeatyisaac 7-2-2024 07:39 PM
Dia melihat contoh Terbaik, ibu tirinya. Orang kecam sekejap je, pastu orang diam2 je lah. Sedangkan ayahnya selebriti, inikan pulak mereka yang ntah sapa2, who are yus kan.
Quote VespaSilbe 7-2-2024 07:44 PM
Telinga capang
Quote bottombikini 7-2-2024 07:50 PM
kemana tumpahnya kuah bukan...
Quote cm_vungtau 7-2-2024 07:50 PM
Ini namanya menconteng arang ke muka ibu bapa. Tapi ibu bapa pun pernah menconteng arang ke muka sendiri, so not surprising at all.
Quote syamzana 7-2-2024 07:50 PM
muda jetik lakibini dan pencaras...korang ni taknak enjoy the life dulu ke??
herlowwww kat luar sana ramai lagi lelaki ensem+anak org kaya yg bakalan kaya (masih study).tunggu la 3/4 thn lagi pasti jumpa, chuols pun muka kan main meletop.

ni lagi 3/4 thn mau bakalan bercerai berai...hidup tak seindah yg diimpikan.pastu tgk rerakan travel sana sini branded head to toe lagi la stress
Quote Diamondmoney 7-2-2024 08:04 PM
noor2 replied at 7-2-2024 07:33 PM
Tgk jantan tu baju hijau..idakla hensem...mcm.lembekkk je

Kpoperss

Taste bbnu cuols
Quote epal_putih 7-2-2024 08:07 PM
Xpe kita tunghu sepatah 2 kata dari setajah yebby
Yemmey buat live musti ada nerakazen dok tanya nanti...
Quote CapitalE 7-2-2024 08:07 PM
Yih x berbaloi langsung jadi bini bernombor rider grab. Kalau jadi bini bernombo datuk tan sri xpe la jugak. Sah² berduit. Dah cerai boleh tuntut macam².
Quote Lapislazuli2912 7-2-2024 08:12 PM
Rugi dekkk, muka lawo2 kawen laki orang. Muda sangat lagi. Belajar pun x habis lagi. Adoiii la. Rugi.. rugiii
Quote exclusive_vvip 7-2-2024 08:33 PM
padan lah kan, dulu mak pak pun dok canang2 anak dara tu mcm terpaling solehah,jelita,beradab..lengkap pakej..hamik ko
Quote cm_vungtau 7-2-2024 08:37 PM
Paling kesian si Misya. Tapi ko gak yang salah. Dah elok2 cerai ko pergi rujuk.
Quote noell 7-2-2024 08:39 PM
bottombikini replied at 7-2-2024 07:50 PM
kemana tumpahnya kuah bukan...

kemana tumpahnya kuah bukan...nasik kandaq kuah banjirrrrrrrrrr
Quote jambatannetizen 7-2-2024 08:39 PM
syamzana replied at 7-2-2024 07:50 PM
muda jetik lakibini dan pencaras...korang ni taknak enjoy the life dulu ke??
herlowwww kat luar sana ...

Ye betul. Budak early 20 or baru habis sekolah ingatkan depa dah dewasa. Ni kahwin, lagi beberapa tahun mesti cerai. Marissa cantik boleh tangkap lelaki kaya lagi 8 tahun lagi ke kahwin terus.
Quote jambatannetizen 7-2-2024 08:41 PM
Lapislazuli2912 replied at 7-2-2024 08:12 PM
Rugi dekkk, muka lawo2 kawen laki orang. Muda sangat lagi. Belajar pun x habis lagi. Adoiii la. Rugi ...

Memang rugi! Ini kalau dah kahwin dgn ada cerita mcm ini,kalau cerai nnt ingat lelaki orka nak ke haha. Marissa ini boleh dapat orka.

Lihat semua komen(187)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.057213 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top