CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Pose Peluk, Laga Pipi Syafiq Kyle & Tracie Sinidol Curi Perhatian Netizen – ‘Perlu Ke Macam Tu?’

2-4-2024 08:00 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13989| Komen: 22

Description: Pelakon Syafiq Kyle dan aktres Tracie Sinidol mencuri perhatian netizen apabila menggayakan ‘pose’ berpeluk dan berlaga pipi.


Pelakon Syafiq Kyle dan aktres Tracie Sinidol mencuri perhatian netizen apabila menggayakan ‘pose’ berpeluk dan berlaga pipi.

Menerusi hantaran di TikTok Viu Malaysia, dipercayai mereka sedang mengambil gambar poster untuk drama bersiri baru, Gadis Masa dan turut bersama mereka ialah pelakon Mira Filzah.



Namun, gaya ‘pose’ rapat Syafiq dan Tracie itu mengundang komen-komen negatif warganet.

"Tak elok lah peluk-peluk macam tu astaghfirullah."

"Perlu ke ambil gambar dekat-dekat macam tu?"

"Benda-benda macam ni rilek je dibuatnya. Wallahualam."


Di dalam video tersebut, Tracie merapatkan wajahnya dengan Syafiq yang berada di tengah sambil menolak muka Mira dengan tangannya.

Sumber: Viu Malaysia/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote irvene 2-4-2024 06:07 AM
ko jangan cinlok pulak dgn mamat red flag ni trancie. cukup sekadar berlakon.
Quote beatgirlX 2-4-2024 06:53 AM
irvene replied at 2-4-2024 06:07 AM
ko jangan cinlok pulak dgn mamat red flag ni trancie. cukup sekadar berlakon.

Hahaha... Mimi blh jln terussss
Quote Mimo.mimo 2-4-2024 07:15 AM
Basic version free hair
Quote ReginaGeorge 2-4-2024 07:19 AM
Eleh bukan lelaki pun sapik kail tu. Kumis jer tebal.
Quote Pak.dolla 2-4-2024 09:08 AM
beatgirlX replied at 1-4-2024 10:53 PM
Hahaha... Mimi blh jln terussss

.
.
.
mimi tu org baik kan? xda pun nk burukkan² blkg cikit tu, x mcm rentis sendok tu...ms putus dgn exbf smpi ajak rakan retis, mua, pemenat, reputz segala mcm org la ikut kehendak dia kutuk² exnya....smpi skrg masih gigih tau....
Quote AbukRokok 2-4-2024 09:44 AM
sini la dol
sini ada doll
sini bedol
sin in a bed doll

Quote prettyuglybabe 2-4-2024 10:08 AM
ada lagi si basic ni..
ingat dah masuk freezer..
Quote mamajawie 2-4-2024 10:12 AM
tu la mimi tinggalkan lagi chenta mati ko zaman belum jadi retis..kan da kena makan sumpah gittuhhhh
Quote supernaturalee 2-4-2024 10:15 AM
ehhhhh belakang sikit!!!
pehal rapat2 sgt tu????


Quote epullipan 2-4-2024 10:29 AM
pelakon indon ke? nama lain macam
Quote flipolivio 2-4-2024 10:32 AM
Pak.dolla replied at 2-4-2024 09:08 AM
.
.
.

Sape retis senduk?
Quote MadameOnion 2-4-2024 01:25 PM
plain je muka tracie sondol tu..mimie bertiang lawa
Quote songket_merah 2-4-2024 01:46 PM
MadameOnion replied at 2-4-2024 01:25 PM
plain je muka tracie sondol tu..mimie bertiang lawa

tracy ni juara dewi remaja hokkay
Quote rayna_raynes 2-4-2024 02:30 PM
epullipan replied at 2-4-2024 10:29 AM
pelakon indon ke? nama lain macam

Orang Sabah. Kat Malaysia ni bukan ada org Melayu je

Quote hokeypokey 2-4-2024 03:29 PM
gambar promo drama jer pun.. ingatkan gambar personal..
Quote Olumis 2-4-2024 03:52 PM
rayna_raynes replied at 2-4-2024 02:30 PM
Orang Sabah. Kat Malaysia ni bukan ada org Melayu je

Sabah kan bukan negeri dalam Malaysia. Bak kata katak2 yg masih di bawah tempurung. Ooppps
Quote anony-mous 2-4-2024 04:25 PM
Lah kenapa dgn laga2 pipi? Stended dari dlu kan? Klau dlm drama lg over lakonan
Quote heythere123 2-4-2024 10:11 PM
rezeki betul budak ni, rasanya non stop projek drama sheols.
Quote caca_eric 3-4-2024 12:45 AM
MadameOnion replied at 2-4-2024 01:25 PM
plain je muka tracie sondol tu..mimie bertiang lawa

Ko kenapa nak kutuk2 tracie tu,? Pehal
Dia tak hingin pun sk tu
Dah Ada bf pun bukan melayu gak

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 08:11 PM GMT+8 , Processed in 0.053971 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top