CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Seronok Tengok Diorang Bahagia Tanpa Laki Durjana” – Menari Bersama, Kegembiraan Puteri Sarah & Bella Astillah Jadi Perhatian

9-4-2024 04:50 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 18918| Komen: 244

Description: Sejak kes Aliff Aziz ditangkap khalwat bersama Ruhainies, pelakon Puteri Sarah dilihat sangat memberi sokongan penuh terhadap rakannya, Bella Astillah yang selama ini sering melihat wanita itu menangi ...



Sejak kes Aliff Aziz ditangkap khalwat bersama Ruhainies, pelakon Puteri Sarah dilihat sangat memberi sokongan penuh terhadap rakannya, Bella Astillah yang selama ini sering melihat wanita itu menangis disebabkan kemelut rumah tangga.

Bagaimanapun, kini kegembiraan mereka menjadi perhatian selepas Puteri Sarah memuat naik video memaparkan dirinya dan Bella membuat trend lagu Alamak Raya Lagi.

Di dalam video tersebut bukan saja ada kedua-dua aktres terbabit, malah ada Bella iaitu Didi Astillah turut bersama-sama mereka.


Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen gembira melihat dua orang wanita yang selama ini ‘terseksa’ dengan sikap suami, kini boleh bahagia di atas kaki sendiri.

Dalam pada masa yang sama, ramai juga memuji kecantikan Puteri Sarah serta Bella Astillah dan merasakan kedua-dua wanita itu layak untuk hidup bahagia selepas mengharungi pelbagai cabaran sepanjang hidup berumah tangga.

Sekadar info, Aliff Aziz enggan menceraikan Bella Astillah dan akan mencuba sedaya upaya untuk kekalkan hubungan suami isteri demi anak-anak.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chandrahusin 9-4-2024 08:33 PM
Kenapa korang takde komen?
Quote Orenn1 9-4-2024 09:34 PM
Pee ass paling gediks sekali, dia lah nak paling havoc sekaliii acik tu tak padan dgn gems
Quote timah03 9-4-2024 09:43 PM
Shuringai tak berpeluang pun rasa macam ni...
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 09:48 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 09:34 PM
Pee ass paling gediks sekali, dia lah nak paling havoc sekaliii acik tu tak padan dgn gems

Nak tunjuk la kengkonon life dia terpaling happening lps cerai sama sol
Padahal sol tak pedulik pun
Quote Orenn1 9-4-2024 09:54 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 01:48 PM
Nak tunjuk la kengkonon life dia terpaling happening lps cerai sama sol
Padahal sol tak pedulik pu ...

Itulah, sol pun tak lalu kat dia. Pee ass aku tengok mcm jenis narcissist attention seeker n look at me me me it's all about me lol ???? tapi ironinya dulu dia duk sebut aol narcissist padahal tgk mcm lebih pd dia
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 09:57 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 09:54 PM
Itulah, sol pun tak lalu kat dia. Pee ass aku tengok mcm jenis narcissist attention seeker n look  ...

Skang ni pee ass lebih pd nk jual diri
Konon2 bajet2 laku la kan lps dh serai sama sol ni
Ujung2 yg sangkut dgn dia cuma si indon rupa mcm pengkid bacin tu jah..andi ke apatah nama dia..x manly lgsg..muka n sore mcm pompuan
Sol tgk pun gelak2 je la kut..sbb sore sol lg macho
Quote Orenn1 9-4-2024 10:04 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 01:57 PM
Skang ni pee ass lebih pd nk jual diri
Konon2 bajet2 laku la kan lps dh serai sama sol ni
Ujung2 y ...

Haah betullah andy tu tak muka jantan, jenis muka lembut2 putih sol tu mmg muka jantan suara jantan boleh masuk kategori blh buat gegirls ovari pecah jugak ni kalau lalu tepi dia dia bagi perhatian Aku rasa pee ass tu asal ada jantan nak dia sauk je, dia jenis gedikss mana blh tinggal perangai gediks dia, single je terus kena ada jantan utk lampiaskan gedikss dia tu, tak padan dgn muka kembang makcik2.
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 10:08 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 10:04 PM
Haah betullah andy tu tak muka jantan, jenis muka lembut2 putih sol tu mmg muka jantan suara  ...

Andy tu mmg gupe pengkid bacin jah
Pee ass gedik2 dgn dia konon nak buat la sol jeles..padahal sol dah move on pun
Mcm ko ckp la...sore jantan sol tu bleh buat ovari gegerl meletup okehss
Pee ass sanggup ke nk berjimak sama jantan sore mcm pompuan tu? Esok2 lps kawen ntah2 berebut bedak pondesyen dgn pengkid bacin tu
Quote tidak_kelihatan 9-4-2024 10:16 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 09:48 PM
Nak tunjuk la kengkonon life dia terpaling happening lps cerai sama sol
Padahal sol tak pedulik pu ...

Kenapa aku rasa Sol buat pilihan yg dia rasa lebih baik????

Dia yg hidup berumahtangga dgnn pee ass. Dia lebih tahu siapa pee ass

Berbanding mak dia si datin yg x abes2 mencapub sampai hal anak menantu org lain pun sibuk nak bagi statement????
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 10:36 PM
tidak_kelihatan replied at 9-4-2024 10:16 PM
Kenapa aku rasa Sol buat pilihan yg dia rasa lebih baik????

Dia yg hidup berumahtangga dgnn pee a ...

Yee.tau takpe...sol tu duk serumah sebantal sepinggan dgn pee ass...sah2 dia lagi tahu true colour minah ni kan
Minah ni lak dok la playing victim..bangga lettew konon mak datin sayang kt dia
Takde guna la sume tu kalo laki dah ada hati kat pompuan lain
Quote Orenn1 9-4-2024 11:18 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 02:08 PM
Andy tu mmg gupe pengkid bacin jah
Pee ass gedik2 dgn dia konon nak buat la sol jeles..padahal sol ...

lol kohkohkohh berebut pondesen tp tgk kegedikan pee ass tu nampak dia nak je kat andy tu, gediks mcm first time dpt jantan
Quote tidak_kelihatan 9-4-2024 11:41 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 10:04 PM
Haah betullah andy tu tak muka jantan, jenis muka lembut2 putih sol tu mmg muka jantan suara  ...

Aku rajin juga layan infotainment indonesia, pernah terbaca artikel/tertengok video mengatakan Andi ni kapel dgn Ayu Tingting...lalu aku berdoa la semoga mereka berjadian

Tup tup Ayu Tingting tetiba kawen dgn org lain baru2 ni..adessss
Quote tidak_kelihatan 9-4-2024 11:44 PM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 10:36 PM
Yee.tau takpe...sol tu duk serumah sebantal sepinggan dgn pee ass...sah2 dia lagi tahu true colour ...

Hahahaah betul3.

Karma kot sbb khianati Ammar Alfian? ????
Quote sukanyanyi 10-4-2024 12:12 AM
Haha aku tak kenan langsung sesape yg wat tarian ni.. yg to me nampak ok nari lagu ni cuma the ori girls je, defam.. lagi2 mcm dalam vid di atas, yg tgh tu, sori la aku nampak cam over..
Quote matjerk 10-4-2024 01:29 AM
tidak_kelihatan replied at 9-4-2024 02:16 PM
Kenapa aku rasa Sol buat pilihan yg dia rasa lebih baik????

Dia yg hidup berumahtangga dgnn pee a ...

Sol ni ibarat normiang... dia x leh pmpuan bingit + garang mcm PS... korang tgk live.. byk true color dia tunjuk... cth mcm Acu terbasuh bekas air dia..yg belum habis dia minum.. kenmain marah lg... dgn mata jeling2 dia... AKU X HABIH LAGI MINUM!  Cara ckp tu kasar.  Sol ni dibesarkn dgn parents lemah lembut... dpt bini kasar.. mmg x tahan la duduk rumah. Tu yg cari mkn kt luar.  Dtg pulak bighah gesel2... terus rasa keserabutan dia terubat... bighah ni mcm memey.. mesti jenis YE BANG YE BANG... baru nk bljr2 masak..buat video2 masak.. beli periuk letrik kt tiktok... beli paperwall kedai eco.. buat tmpt letak periuk... nk isi masa lapang dia as suri rumah.. nk jadi mcm memey masak2 utk laki... tp setiap apa yg dia up.. ada je kecaman n cercaan netizen.. la ni x tau la spa cerita... sol pun penat kot bini kena kecam hati2..
Quote matjerk 10-4-2024 01:30 AM
Btw, PS x jemput Shu sekali ke join menari2 tu.. dia pun pndai tau buat gedik2 tu...
Quote matjerk 10-4-2024 01:33 AM
Orenn1 replied at 9-4-2024 02:04 PM
Haah betullah andy tu tak muka jantan, jenis muka lembut2 putih sol tu mmg muka jantan suara  ...

Suruh bella kenenkan muaz dgn ps la...
Bella dh jadi red riding hood..
Ps mungkin boleh jadi the manigficient
Quote amarakasih 10-4-2024 02:42 AM
Lawaklah comment, seperti biasa president terpaling jugak

https://www.instagram.com/p/C5dJIjkxCwE/?igsh=YXE0MzU3bWp5MnY5
Quote rosmahisham 10-4-2024 02:45 AM
cmf_premierleag replied at 9-4-2024 09:57 PM
Skang ni pee ass lebih pd nk jual diri
Konon2 bajet2 laku la kan lps dh serai sama sol ni
Ujung2 y ...

Adui gelak aku...muka pengkid ha ha

Lihat semua komen(244)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 03:54 AM GMT+8 , Processed in 0.062527 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top