CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kalau Pasal Cucu Saya Lembut Hati..” – Chef Wan Akui Masih Terasa Hati, Tetap Beri Duit Belanja Pada Anak, Cucu & Bekas Menantu

9-4-2024 04:53 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13885| Komen: 96

Description: Cef selebriti terkenal, Datuk Redzuwan Ismail atau lebih mesra disapa sebagai Cef Wan mengakui dirinya masih terasa hati dengan anak-anak, Serina dan Nadzri gara-gara isu keluarga mereka sebelum ini.



Cef selebriti terkenal, Datuk Redzuwan Ismail atau lebih mesra disapa sebagai Cef Wan mengakui dirinya masih terasa hati dengan anak-anak, Serina dan Nadzri gara-gara isu keluarga mereka sebelum ini.

Namun, memikirkan cucu-cucu, hati Cef wan menjadi lembut dan tidak egois.

Cef Wan turut berkongsi foto momen membeli belah bersama anak lelakinya, Cef Riz bersama isteri serta cucu ketiganya, Putri Arianna Nastaya.


Maklum Cef Wan, dia memberikan wang belanja kepada cucunya, Serina, Cef Riz, da juga bekas isteri Cef Riz, Shikin Maembong.

"Cucu ke-3 saya Arianna pergi membeli-belah untuk sambut aidilfitri dengan kedua- ibu bapanya. Tahun ini saya bagi kedua-dua, Serina, Nazri malah Shikin bekas isteri Nadzri duit untuk mereka beli pakaian anak-anak dan diri sendiri juga."

"Selepas apa yang berlaku sebelum ini, hati saya dah jadi tawar. Cucu-cucu punya pasal saya terpaksa lembutkan hati juga."


Tambahnya lagi, dia berasa syukur kerana masih tidak menyimpan dendam meskipun pernah dihina dan dimalukan.

"Syukur alhmaduilah saya tidak pernah berdendam dan percaya untuk meneruskan kehidupan dengan lebih bahagia."

"Kita boleh memaafkan tetapi tidak boleh melupakan apa ayng telah orang lain lakukan kepada saya, termasuk segala perasaan malu dan penghinaan di mata umum."

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 9-4-2024 06:47 PM
Xpelah chep, fikir berbakti pada anak2 sblm tiada. Harta byk better sedekah byk2 pada org susah dan esp pada org terdekat. Harta x boleh bawa mati. Nanti dah mati, xdelah menyesal x sedekah. kelebihan bila jd org kaya ni boleh sedekah byk2, indirectly jiwa lebih rasa tenang sbb dpt bantu org lain. Better than anak2 berebut harta lepas tiada
Quote Orenn1 9-4-2024 07:19 PM
Tak hqbis lagi chefwan, masih nak sebut2 kat public utk mengundang, inilah keja ko, buat jadi punca. Mulott ko pun jahattt chefwan, ko masuk campo hal anak menantu, ko cocok serina psl tok laki dia konon bagi tak cukup, rumah langsir koyak katanya, cucu2 ko baju tak branded, serina tak dpt duit elaun. Adoiiii baru je ummah CI bincang topic ni Tak dpt elaun sbb dia gormat anak ko sebagai wanita independent sbb tu dia tak bagi elaun, tp tmpt tinggal makan minum org gaji semua dia dah sediakan. Ko masih tak puas hati cocok anak ko yg bodoh tu yg senang dipengaruhi, dia pun keluar dr rmh, ujung2 sampai berceraiiii. Puas hati lah ko. Ujung2 anak ko dpt polis muka flat pangkat biasa jah, duduk kat hujung dunia perlis negeri tercorot sana huh kena meniaga kat sana sini bukak booth dgn panas2 skrg ni katanya. Dah blh hidop senang kat penthouse kat kl, ujung2 duduk perlis ulu banat sana.
Quote Orenn1 9-4-2024 07:21 PM
Anak dia pun bukan penyondolll ke
Quote friedfishsoup 9-4-2024 07:21 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 07:19 PM
Tak hqbis lagi chefwan, masih nak sebut2 kat public utk mengundang, inilah keja ko, buat jadi punca. ...

Selamat hari raya sis Oren
Quote Orenn1 9-4-2024 07:28 PM
Chefwan2 ko masuk campo sgt habis serina hilang tok laki hensem, tak dpt duduk penthouse lagi, rupa pun dah mcm acik2 kampung. Dulu dgn Gevin masih nampak modern walaupun gemok skrg ni mcm tipical acik2 gems huh
Quote Orenn1 9-4-2024 07:31 PM

Thank you. Selamat hari raya jugak fredishsoup.
Quote Orenn1 9-4-2024 07:38 PM
Sayang betul serina tu bodoh g termakan hasutan chefwan, just tak puas hati psl duit je tp bukannya org tu tak bagi tmpt tinggal makan minum pun. Chefwan mentaliti dulu2, anak dia kena jantan sponsor habis bagi elaun bulan2 bagaiiii. Menantu tu kokesen fikiran dia pun tak sama mcm kita tp bukannya dia tak sediakan semua, cuma tak bagi elaun je. and maybe standard kehidulan tak seperti yg chefwan harapkan, baju branded bagaii, rumah letup, blh lah impressed org khennn huh. Yg kawin jantan melayu pun kena tong tong chefwan oiiii Agak2 lah, sabo je org tua ni. Habis anak dia punya rmhtangga
Quote Orenn1 9-4-2024 07:50 PM
Tapikan aku mmg gelak tgk video serina menari gelek2 mcm badan ulat gonggok kat karaoke tu lol bukan apa badan gems mcm tu pun dia tetap menari all out mcm tu bukan senang badan gems mcm tu nak buat gelek2 mcm ulat gonggokk kohkohh itu yg aku suka tgk dia all out enjoy herself
Quote gekkou 9-4-2024 08:30 PM
dia nya bebel tu
dah macam nk bagi tau satu dunia
anak2 dia tak mampu nk sara hidup masing2
sampai dia terpaksa bagi duit
isk3
Quote Purplehaz 9-4-2024 09:53 PM
Yg lain lain tolak tepi la...mmg salute la jenis org yg x kedekut..lagi tua lg pemurah...sebab tu rezeki makin bertambah...anak anak cucu pun senang nk dtg melekat..ye
Quote cmf_premierleag 9-4-2024 10:05 PM
Hidup lg ke atuk wan ni..ingatkan udah Innalillah konsepnya
Quote makita 10-4-2024 11:07 AM
Chep ni pemurah tapi ungkit mulut jahat. Komplen adik beradik xleh harap bg duit utk umah pusaka kat felda nun. Semua duit dia sorg je. Mmg mulut puaka sgt ni. Duit kau xde nilai bila ko kutuk2 mcm tu. X puas hati pegi la ckp depan2 tu ha. Tapi lalau org kaya ada nama kau lambung2 ya. Tak malu ke kat org2 kaya tu bila baca ko kutuk adik badik ko.
Chep ni mmg sesuai dpt menantu polis tu..x sesuei dia dpt menantu kokesen. Level bapak mertua mulut acik2 sgt
Quote hashashes 10-4-2024 12:17 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 07:50 PM
Tapikan aku mmg gelak tgk video serina menari gelek2 mcm badan ulat gonggok kat karaoke tu lol bukan ...

Serina memang dari zaman sekolah jenis bubbly and jovial punya orang. Mulut mcm bertih jagung. Ingat lagi dia sound aku pakai socks tak cukup panjang rasa nya. Harey btl. Nasib baik dia tak catit nama aku dalam buku pengawas dia kikiki
Quote isbritneybich 10-4-2024 03:42 PM
sejenis chep lapar content. nak tanya niat masa bagi duit tu sebab ikhlas ke sebab nak tulis caption? apa2 pun selamat riye buat chep dan male assistant tu ytjt
Quote LaskarHijayu 10-4-2024 03:54 PM
Orenn1 replied at 9-4-2024 07:19 PM
Tak hqbis lagi chefwan, masih nak sebut2 kat public utk mengundang, inilah keja ko, buat jadi punca. ...

Ehh tapi menantu baru ni dapat APC okkehhhh d
Quote sayawifenikmie 10-4-2024 04:13 PM
Edited by sayawifenikmie at 10-4-2024 04:15 PM

Dengan si Nadzri apa pula isunya?
SHRMZB adik adik CARIans
Quote belilies 10-4-2024 06:34 PM
makita replied at 10-4-2024 11:07 AM
Chep ni pemurah tapi ungkit mulut jahat. Komplen adik beradik xleh harap bg duit utk umah pusaka kat ...

Sebab tu anak2 heols tak menjadi. Memasing tak boleh diharap. Itu jugak yg mewarisi harta heols nanti
Quote hokeypokey 10-4-2024 07:16 PM
untung la ada ayah kaya dan pemurah lagi lembut hati.. tu pasal anak2 jadi manja
Quote cm_vungtau 10-4-2024 08:40 PM
Dia sebut Chef Nazri. Teringat dulu dia membebel kenapa anak dia nama Nazri jadi Chef Riz. Padahal Riz tu nama aku (Redzuawan) Kelakar Chef Wan.

Lihat semua komen(96)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 05:22 AM GMT+8 , Processed in 0.051406 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top