CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kesian Mak Tak Mengaku Anak” – Isteri Shuib, Watie Hanafiah Didakwa Mempunyai Seorang Anak Yang Sudah Dewasa?

17-5-2024 12:14 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 19844| Komen: 30

Description: Tiada angin tiada ribut tiba-tiba seorang individu tampil membuat dakwaan berat mengatakan isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanafiah memiliki seorang anak yang sudah dewasa. Seriuslah?

Tiada angin tiada ribut tiba-tiba seorang individu tampil membuat dakwaan berat mengatakan isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanafiah memiliki seorang anak yang sudah dewasa. Seriuslah?

Individu itu membuat dakwaan tersebut setelah Watie berkongsi foto dia memeluk dua orang kanak-kanak perempuan di media sosialnya.

Malah, individu itu turut menulis komen berbaur perlian “Kesian mak tak mengaku anak” di hantaran tersebut.

Maklum dengan kenyataan tidak berasas itu, Watie tampil menjelaskan bahawa kedua-dua kanak-kanak perempuan itu adalah anak rakannya.

Kesian Mommy Ivanna penat-penat mengandung sembilan bulan, alih-alih TyAnje yang dapat nama. Memang rezeki TyAnje ni banyak dapat anak instant. Alhamdulilah.
Dia tak tahu ke TyAnje ni dah nak masuk 35 tahun asyik salam Ramadan je. Tak sampai lagi seruan nak salam gari.

Watie juga turut memuat naik tangkap layar komen tersebut dan menganggap ia sebagai gurauan semata-mata.


“You guys are so funny lah. #gelengkepalaajelahmampu,” tulisnya lagi.

Suka-suka je buat dakwaan macam tu.Kalau tak betul dah boleh jatuh fitnah tau.

Sumber ; Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettygood 17-5-2024 12:26 PM
iols hampir2 percaya sbb iols tgk watie pun mcm rupa org yg dh lama jdi mak
Quote I.K.A888990 17-5-2024 12:27 PM
nasib dia chill2 je jwb
apooooo netizennn
Quote black_handbag 17-5-2024 12:29 PM
betul.. kalau kata dia pernah beranak pon i percaya, tengokkan badan dia tu dan tak kisahnya dia dgn anak2 soeb yg berderet tu
Quote Olleo 17-5-2024 12:33 PM
Xpasal2 berdosa, aduhaiii netizen ni pun..
Rugilahhh hidup duk jaga tepi kain org ni..
Quote she 17-5-2024 12:50 PM
Ke deme troll dia
Sebab sebelum ni pun desas desus dia ada anak
Tapi mengaku anak kakak dia kan

Hanya orang terdekat je yang tahu
Quote dewi_rina 17-5-2024 03:05 PM
Badan dia je macam mak org, entah ler! Tapi ada je kes gini, dah beranak masa muda anak dah besar dia ckp tu adik dia/anak buah dia..
Quote rayna_raynes 17-5-2024 03:15 PM
Kalau dia ada anak pun none of netijen's business kot.
Quote KamikuP 17-5-2024 03:17 PM
hoh citer sampah najis mcm ni pun bole buat berita.. puikkk
Quote 8Queen8 17-5-2024 03:22 PM
So what Watie ada anak ke takde anak ker. I memang tak boleh blah dengan couple ni. Suami selalu menunggang arwah isteri, new wife pun sama. Nonsense.
Quote sayurmayur88 17-5-2024 04:14 PM
akhir zaman ni, netz murah hati sangat nak sedekah pahala kat orang lain.. sedey
Quote vanillaninja 17-5-2024 04:26 PM
Kesah pulak I sheols pernah beranak ke tak
Quote chandrahusin 17-5-2024 04:30 PM
aku ni klu tgk fyp watie ni lalu kat medsos
nmpak okay je dia layan anak2 dia
bdk2 tu pun nmpak selesa
pempuan ni pun takde la try hard nak ambik hati anak2 tiri
kdg2 dia ni gelak mcm arwah
Quote missbigrockstar 17-5-2024 04:41 PM
Apa maksud Salam ramadhan, Salam gari?
Quote Lavender_Violet 17-5-2024 06:46 PM
dewi_rina replied at 17-5-2024 03:05 PM
Badan dia je macam mak org, entah ler! Tapi ada je kes gini, dah beranak masa muda anak dah besar di ...

Dulu2 mommy Mas Idayu buat perangai mcm ni
Quote Zeatyisaac 17-5-2024 07:41 PM
Bukan Watie Elite ke yang ada anak dah besar tu? Watie, isteri Joey kan?
Quote DeLuna85 17-5-2024 08:01 PM
Tak faham. Apa tu salam ramadan salam gari?
Quote immaryjane 17-5-2024 08:13 PM
Dlu pn ade gosip mcm gini. Asal bergambar dgn bdk2 tu je, timbul gosip ade anak dh besar.
Setahun sekali kot, and bab gelak2 menganjing 1 family pn same jugak, tahun lepas pn menjwab mcm gtu gk
Tggu next year pulak
Quote mawarika 17-5-2024 09:47 PM
Aku ada member zaman uitm.. 1 sem dia Hilang. Tau2 ada adik angkat baby mak dia bela. Muka sebijik sejibon mcm muka dia. Dah bujang budak tu dan weolss mmg percaya tu anak dia tp tak ngaku. Yela dulu kau sugarbabes dok kat seksyen 9 shah aleee…
Quote slyfynx 17-5-2024 10:00 PM
Ni bukan cite lama ke?
Sblm deme kawin lg kan

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.079514 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top