CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tayang gula-gula asam dalam InstaStory, Marissa Dania hamil?

20-5-2024 06:00 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 34878| Komen: 179

Description: LIMA bulan mendirikan rumah tangga, pempengaruh yang juga anak kepada pelakon Norman Hakim, Marissa Dania kini didakwa hamil zuriat pertama.

LIMA bulan mendirikan rumah tangga, pempengaruh yang juga anak kepada pelakon Norman Hakim, Marissa Dania kini didakwa hamil zuriat pertama.

Spekulasi tercetus gara-gara hantaran dimuat naik dalam InstaStory wanita berusia 19 tahun itu apabila menunjukkan foto gula-gula asam yang sinonim mengurangkan alahan mengandung.

Cuba merungkai persoalan, rakan kepada suami Marissa iaitu pempengaruh Abang Tesla bertanyakan kesahihan khabar berkenaan kepada suami Ahmad Aslam semasa mereka bercuti di Singapura, baru-baru ini.


"Jangan buat content (kandungan) abang. Doakan yang baik-baik dan jauhi yang buruk,” katanya sambil ditenung isteri pertama Aslam iaitu Umisya Mazlan.

Dalam masa sama, Abang Tesla turut meminta pengesahan tentang gosip kehamilan Marissa kepada Umisya.

"Tadi saya tengok dalam carian TikTok, keluar Marissa hamil,” soalnya.

Namun, madu kepada Marissa itu pura-pura bertanyakan siapa individu yang dimaksudkan.

"Siapa Marissa? Tidak kenal,” ujarnya pendek.

Sebelum ini, Umisya yang juga isteri pertama Aslam didakwa berbadan dua selepas mengidam mahu menikmati ayam goreng Korea.

Begitupun, desas-desus kononnya Umisya atau Misya hamil anak ketiga tidak disahkan kedua-dua mereka.

Terdahulu, Aslam dan Marissa didakwa bernikah secara rahsia di Thailand ketika Misya mengerjakan umrah pada 27 Disember tahun lalu. 

Sumber – HIBGLAM

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 20-5-2024 02:59 AM
Semoga suami x cari lain. Susah nk husnuzon.




Quote MeowPARSI 20-5-2024 06:22 AM
Sampah,,, fe feeling hot semua
Quote dakewa 20-5-2024 06:36 AM
Makin lama maki toksik aku tgk si umisya ni. Ko diam boleh tak?? Ingat org kenal ko ke kalau bkn sbb marissa. Kalau bkn sbb marissa ni pon ingat ade org nk sponsor ko g jalan sane sini ke nyah. Memule kesian lah, tp bile makin byk bunyik mcm dia terpaling teraniaya, jadi menyampah plak aku. No kesian for you no moreeee!
Quote Burong_Hantuk 20-5-2024 07:50 AM
Quote JunkMail 20-5-2024 08:00 AM
Anak retis mengandung pun kita kena ambik tahu...

Hawawwww
Quote miz_hanne 20-5-2024 08:04 AM
dakewa replied at 20-5-2024 06:36 AM
Makin lama maki toksik aku tgk si umisya ni. Ko diam boleh tak?? Ingat org kenal ko ke kalau bkn sbb ...

I respect la dia dulu..hafizah kan,belajar al-Quran sampai mana i lupa..tp cara dia jawab siapa marissa tu mmg gedik gila(bg i) dan cringe sgt2 i tgk..patut dia maintain jela mcm mula2 dulu..xyah terikut2 cara abg tesla dgn bini dia tu..or maybe misya ni pun dr dulu berperangai mcm gedik2 ni..syg misya ni kalau berubah sbb nampak dia baik, lemah lembut,org suka..jgn sbb bergaul dgn org buat content mengarut,org jadi menyampah dgn dia juga dah la
Quote cap_ayam 20-5-2024 08:09 AM
Tak sensitifnya soalan.
Quote imanamsyar 20-5-2024 08:34 AM
nyampah plak tgk..mesti aslam berlagak gila, sembang mcm babi terbang dengan kengkawan sbb dapat 2 bini..cantik n muda plak tu..sedangkan dia rider pando je..iolls tak hina rider ya..iolls cuma x suka kalau dah x mampu tapi nak berbini banyak..alih2 bini2 yang kena support keluarga..sedangkan laki cuma menayang kote pada kengkawan..bangga dapat mencelup 2 lubang..haishhhhh....
Quote cm_vungtau 20-5-2024 08:40 AM
Bodonya yang ko pergi tanya Umisya tu pasal apa? Seb baik dia cuma cakap Siapa Marissa aje. Kalau orang lain dah bertukar jadi hulk. Siap bagitau bini first bini second mengandung, ko ni tak sensitif ke bodoh?
Quote Acik2kepam 20-5-2024 08:53 AM
Edited by Acik2kepam at 20-5-2024 08:58 AM

Asik lalu lalang je content si aslam ngn bini tua dia nih dgn si tesla tu pun sama.
Semak plak rasa padahal dorang ni sapa je pun.
Katanya hafiz hafizah ye tapi layan gak content gedik2 goyang badan sana sini.
Si aslam pun aktif katanya buat live kat tiktok, dlm berbini dua dan ada anak2 kecik pun ada masa buat live bagai.
Bbnu kan dh jd mak pak tetap takleh nak act mcm org dewasa lain.
Quote HoneyManjer 20-5-2024 08:54 AM
umisya dari org kesian kat ko skang org cringe dgn ko...
cepat betul ya putarannya hahaha
Quote pocongkiutss 20-5-2024 08:57 AM
HoneyManjer replied at 20-5-2024 08:54 AM
umisya dari org kesian kat ko skang org cringe dgn ko...
cepat betul ya putarannya hahaha

Uols ponn..kalau laki uols kawen dua..bila madu uols acah2 konon pregnant..org lain lak tanya kat uols..kosser ke melayann?? Tanya la kt tuan punya badan tu khennn

Quote pocongkiutss 20-5-2024 08:57 AM
cm_vungtau replied at 20-5-2024 08:40 AM
Bodonya yang ko pergi tanya Umisya tu pasal apa? Seb baik dia cuma cakap Siapa Marissa aje. Kalau or ...

Tau takpeee..mmg bodoh
Quote pocongkiutss 20-5-2024 08:58 AM
Selam ni ada potensi nak tambah yg no 3,4
Quote noor2 20-5-2024 08:59 AM
Budak perempuan ni mmg nampak eksyen....dah rampas laki org tapi nampak muka berlagak je..serius..
Quote sh4y 20-5-2024 09:17 AM
dakewa replied at 20-5-2024 06:36 AM
Makin lama maki toksik aku tgk si umisya ni. Ko diam boleh tak?? Ingat org kenal ko ke kalau bkn sbb ...

Khenhhhh...Aku ingat aku sorang je rasa gini. Umisya toksik.
Quote bambimo 20-5-2024 09:19 AM
Yang untung sapa...
Selam
Quote Gorgos 20-5-2024 09:19 AM
Marissa ni masih ada bapa kandung tapi dia nikah bapak ssndiri pun tak tahu. So dia nikah kat Siam tu still sah?
Quote Shayang 20-5-2024 09:21 AM
HoneyManjer replied at 20-5-2024 08:54 AM
umisya dari org kesian kat ko skang org cringe dgn ko...
cepat betul ya putarannya hahaha

Aku terkejut kat fb pun acik2 dah mula bosan ngan dia. Lagi dasat komen dorang berbanding kat forum tau.
Dorang persoalkan pasal sblm ni kan dia kata redha je bermadu tp knp masih memerli.
Aku ingat ada artis penah tegur sapa tah dia kata kesian manusia ni sementara je anytime org boleh uturn dan bosan kalau asik guna modal kesian jer.
Cth mcm apa yg jd pada ex bini apis tu kan, dh la korang bukan sesapa hanya menunggang nama org lain je utk dikenali.

Lihat semua komen(179)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.058379 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top