CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Suami hadiahkan kereta mewah second-hand kepada Atikah Suhaime - “Masalahnya satu sahaja, saya tidak ada lesen kereta,”

19-5-2024 03:14 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 20253| Komen: 85

Description: Seronok dimanjakan oleh suami, pelakon kelahiran Singapura Datin Atikah Suhaime teruja apabila suaminya, Datuk Lokman Teh telah menghadiahkan sebuah kereta mewah terpakai (second hand) kepadanya baru- ...


Seronok dimanjakan oleh suami, pelakon kelahiran Singapura Datin Atikah Suhaime teruja apabila suaminya, Datuk Lokman Teh telah menghadiahkan sebuah kereta mewah terpakai (second hand) kepadanya baru-baru ini.

Meskipun menerima kereta terpakai, Atikah atau nama penuhnya Nur Atikah Mohd Suhaime, 33, tetap gigih untuk membuatkan kelihatan baharu dengan ‘mencantikkan’ bahagian luaran kenderaan tersebut agar kelihatan seperti baharu.

“Suami belikan sebuah kereta second hand, jadi saya bawa pegi ‘facial’. Iyalah, kalau kulit saya licin, permukaan kereta pun kena licin juga dan kecilkan pori-pori.

“Bawa pergi polishing and coating kalau nak kereta nampak seperti baru.


Dalam pada itu, paling menarik perhatian ramai apabila bintang filem Tan-Ti-Ana itu mengakui tidak mempunyai lesen memandu sehingga kini.

“Masalahnya satu sahaja, saya tidak ada lesen kereta,” ujarnya ringkas.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira malah menyifatkan Atikah sangat merendah diri.

“Kereta second hand ini pun saya tetap tak mampu datin.

“Atikah ni comel dan tak berlagak. Sangat hargai apa sahaja yang diberikan suami,” komen netizen.

Sebelum ini, Atikah pernah memberitahu tidak kisah sekiranya dikongkong oleh Lokman namun haruslah menerima layanan istimewa dan dimanjakan oleh suami.

Untuk rekod, Atikah dan Lokman selamat mendirikan rumah tangga dalam sebuah acara tertutup pada 21 Januari lalu.

Sumber  – KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sleepandream 19-5-2024 03:18 PM
pastu?
Quote Burong_Hantuk 19-5-2024 03:24 PM
So???????
Quote anilanil 19-5-2024 03:30 PM
Tahniah la. Gi la buat lesen.
Quote sharlenetexas 19-5-2024 03:31 PM
Jujur mengaku kereta secondhand.


Quote ina_na 19-5-2024 03:33 PM
Land cruiser ke kete ni...mmg la best dpt walaupun seconds hand..nak2 kalo geran nama isteri... X de lesen x pe .pakai driver jer... Tai2 maaaaa...
Quote noor2 19-5-2024 04:32 PM
Nak berlagak apanya dia mmg dah kaya raya lakinya...x perlu berlagak pun org dah tahu dah nampak..
Quote jihyomelly 19-5-2024 05:22 PM
tak kisah la second ke thirds hand ke asal kaya takde lesen pun xde hal drebar ada.. jgn mcm yg satu tu skandal pandai lesen xde keta xde pakai keta bini merata2.. pastu nyalah bini pulak ishhh
Quote tukul 19-5-2024 05:31 PM
Comel atikah ni...
Quote Acik2kepam 19-5-2024 05:34 PM
Ummah SG pakat takda lesen keta belaka ker?
Masa akak amik lesen bersepah je ummah indon amik lesen keta so takkan laa warga asing lain susah nak amik lesen kat malaysia ni.
Ummah indon tu lagi la seksa nak jawab ujian komputer tu sbb perbezaan bahasa yg agak ketara.
Quote Peaches113 19-5-2024 05:50 PM
mintak driver je la tikah. senang
Quote Piramida 19-5-2024 06:16 PM
Ada lesen advantage.... Senang nak ke mana2 ikut hati sendiri.

Takde lesen pun apa ada hal, mesti ada driver... Ntah2 body guard pun siap ada. Org kaya raya kan.
Quote lightheaded67 19-5-2024 06:23 PM
alhamdulillah kongretulesen
Quote Kebabomb 19-5-2024 06:23 PM
You deserve it .. considering that you’ve been working so hard for Zaitun company plus menjadi bibik memasak for 10 people kat rumah tu
Quote hokeypokey 19-5-2024 06:32 PM
humble brag
Quote lightheaded67 19-5-2024 06:57 PM
Kebabomb: You deserve it .. considering  ...

knp ai rasa u mcm sarkastik. gitew
Quote L.U.S.M 19-5-2024 07:00 PM
Ramai sg mmg xde lesen rupanya
Quote timah03 19-5-2024 07:02 PM
Acik2kepam replied at 19-5-2024 05:34 PM
Ummah SG pakat takda lesen keta belaka ker?
Masa akak amik lesen bersepah je ummah indon amik lesen  ...

Jalan diorang kecik je kan... Tak ada kepentingan bawak kete... Lesen... Boleh naik pengangkutan awam je...
Quote Manusiabesa 19-5-2024 07:04 PM
Xpe la prngai dia herlok. Aku paling benci dgn minah ni mkn byk mcm bela hantu raya tp kurus xgemuk2. Kita ni hidu bau nasi goreng dh nak 1 kg. Benci.

Btw ada lg sorg kaya.. nina iskndar yg bruniean tu... rumah dia kt sana mcm istana. Cun2 pulak tu klw retis sporean dgn bruniean.. mlyu ni muka jawa mcm cth khadijah halim, piraloi, eyka pahana, sari yantee..  eh byk la lg. Myu kcuk dgn oz mcm jehirah gusi pun still xlawa.  Sekian kisah sadis org mlyu jawa kahkahkah......
Quote sfrnna 19-5-2024 07:05 PM
Kenapa ye bila tgk minah ni tunjuk apa pun tak rasa dia menunjuk.. adakah sebab dia cantik dan comel? Kalau jah bungkus yg buat automatik rasa nak kecam. Hahahaha

Lihat semua komen(85)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:10 PM GMT+8 , Processed in 0.610177 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top