CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Confirm Ni Semua Kerja TMJ, Mastermind Dan Tangan Ghaib” – Tunku Ismail Perli CEO Selangor

24-5-2024 12:26 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18664| Komen: 101

Description: Pemangku Sultan Johor, Tunku Ismail (TMJ) dalam satu perkongsian seakan memerli CEO pasukan bola sepak Selangor, Dr Johan.

Pemangku Sultan Johor, Tunku Ismail (TMJ) dalam satu perkongsian seakan memerli CEO pasukan bola sepak Selangor, Dr Johan.

TMJ pada awalnya telah menulis perkara itu dalam satu posting media sosial yang kemudian kongsi semula di Instagram Story.

"Confirm ni semua kerja TMJ dengan JDT. Mastermind dan tangan ghaib. Next apa pulak Dr Johan?"

"Cara terbaik nak tutup kegagalan selepas belanja 47 juta duit kerajaan/rakyat setiap tahun mesti pandai buat cerita."

Dalam pada itu, TMJ turut mengatakan sikap macam tu seperti mahu mencari sebab kenapa pasukan mereka selalu kalah.

"Play victim, kononnya kami tak menang kerana kami dianiayakan. Semua salah TMJ, FAM, MFL dan PDRM. Diri sendiri tak pernah salah. False flag."

Dalam pada itu ada pula yang mengatakan TMJ telah memadam komen tersebut tetapi TMJ membuktikan komen itu masih ada dan tidak dipadam.




Kredit: Instagram/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 24-5-2024 08:45 AM
Mmmmmmmmmmmm....................
Quote Radzor 24-5-2024 09:52 AM
mojarean_X replied at 24-5-2024 08:45 AM
Mmmmmmmmmmmm....................

awat tu. voice out your thought :
Quote pokokmeranti 24-5-2024 09:59 AM
kenapa I nampak seolah lebih kepada 'permusuhan' istana johor' vs 'istana selangor' dan ia diluahkan melalui bola sepak. masing2 kuat perli.
Quote prettyuglybabe 24-5-2024 10:17 AM
macam ni je tahap bakal sultan?
Quote Gunama 24-5-2024 10:27 AM
Laaaa….oooo…mmmm…ntah…
Quote seri_mawr 24-5-2024 10:30 AM
prettyuglybabe replied at 24-5-2024 10:17 AM
macam ni je tahap bakal sultan?

ok la tu...sultan....tuk negeri dia je...

tp dia ni mmg outspoken betull....anak raja kan..berani...
Quote axl_bach 24-5-2024 10:35 AM
pokokmeranti replied at 24-5-2024 09:59 AM
kenapa I nampak seolah lebih kepada 'permusuhan' istana johor' vs 'istana selangor' dan ia diluahkan ...

Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada org2 dlm FAS, atau fans jer.....

Sbb tu org xnk istana involve secara langsung mcm ni, nmpk childish sgt merentan.....
Quote Hessa 24-5-2024 10:40 AM
axl_bach replied at 24-5-2024 10:35 AM
Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada  ...

ye betul..sejak RMS sbg presidennya, RMS diam tak berkutik. team Selangor kalah ke menang ke..yg berlebihnya org sekeliling RMS baik pengurusan FAS dan marhaen.
Quote Denco 24-5-2024 10:40 AM
axl_bach replied at 24-5-2024 10:35 AM
Istana Selangor? Rasanya RMS xder bunyi apa2 pun......

Yg lebih2 berbunyi tu marhein jer, samada  ...

Kannn...asek dia je merentan. Istana Sngor x bunyi ape pun. Klu betul x buat x yah la gelabah tetek. Meroyan kalah pompuan beranak
Quote stingergrumpy 24-5-2024 10:40 AM
Edited by stingergrumpy at 24-5-2024 10:42 AM

Aku yakin anak jiran aku yg 3 tahun lebih berakal...

Bak katanya...nak tengok jenis masyarakat hari ini...ganas lempar asid kehulu kehilir, lihat saja jenis kepimpinan yg ada....perangai mengalahkhen budak budak berebut tora tora crackers
Quote 123456 24-5-2024 10:41 AM
Ni yang dia post kat IG stories pada 17hb Mei, tapi deleted lepas 1 jam lebih
Sampai ungkit kes Balai Polis Ulu Tiram......








Quote Decaffeinated 24-5-2024 11:17 AM
To hell with protocols kata heols. Siapa yang kata ini konflik antara istana memang kuat berangan.
Quote tagas 24-5-2024 12:51 PM
Low class royal
Quote achmad 24-5-2024 01:10 PM
tak paham,kata Selangor dapat 47 juta government selangor.JDT pun tak 100% swasta.JDT dapat duit dari government johor + Jcorp.ni Ada tulis dalam report financial JDT.
Liga Super Malaysia sekarang tengah alami inflasi teruk.income terlalu sikit tapi perbelanjaan team terlalu tinggi sampai cecah RM30-50 juta setahun utk duduk top 4.
Sponsor?? realitinya Terengganu perlukan 73 company utk dapat cuma RM8 juta.Perak hantar Surat ke 70 company utk sponsor tapi 1 pun tak reply.Kedah, main sponsor pun tak dapat cari lagi.ni cerita pasukan yg top.apatah lagi pasukan yg bawah2.
Senang cerita Bola sepak Malaysia makin lama makin tenat.
Quote zuuu 24-5-2024 02:01 PM
Apa sebenarnya yg ceo bolasepak selangor ni cakap???x dinyatakan pulak kat sini...
Quote yururi 24-5-2024 02:13 PM
Delulunya beliau
Quote sharlenetexas 24-5-2024 02:15 PM
Tak classy nya dia. Royal yg x classy.


Quote Kitty_catz 24-5-2024 02:18 PM
kadang2 senyap tu lebih baik

kurang bunyi rempit nyeee
Quote JunkMail 24-5-2024 02:27 PM
So boringggg.. boleh tak duduk papan atas tu diam diam enjoy je duit sanjungan bagai ni .. takyah mencabub sangat

Lihat semua komen(101)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 04:22 PM GMT+8 , Processed in 0.055164 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top