CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Penjawat awam wanita selamba urut lelaki bukan mahram tanpa segan silu dalam satu program di Pulau Pinang

25-5-2024 12:49 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 25831| Komen: 45

Description: Kecoh di media sosial mengenai satu aktiviti dimana wanita urut lelaki bukan mahram dalam satu program di Pulau Pinang.

Kecoh di media sosial mengenai satu aktiviti dimana wanita urut lelaki bukan mahram dalam satu program di Pulau Pinang.

Menerusi satu video yang dimuat naik Abi Khair Azhari di Facebook, nampaklah yang ada beberapa individu lelaki menikmati perkhidmatan urutan badan sambil bergelak ketawa.

Loading FB Post...

Walau bagaimanapun, perkara itu telah mengundang kecaman ramai kerana wanita-wanita itu selamba memegang badan para peserta lelaki itu.


Bukan tu jer, individu yang memuat naik video ini juga mendakwa tukang-tukang urut wanita itu adalah kakitangan kerajaan.

Kalau korang tengok ruangan komen, masih belum ada mana-mana pihak berkaitan pada program tersebut yang tampil memberikan penjelasan berkenaan video tular ini.

Kredit: Facebook Abi Khair Azhari/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nikaido 25-5-2024 05:36 AM
xrasa tukang2 urut tu staf kerajaan. kan ada banner Teratak Spa (spa dkt hotel) tu. lebih kpd set2 gomen ni pegi mengurut dkt spa hotel tempat diorang buat program ni
Quote zuuu 25-5-2024 05:47 AM
Sapa pulak pompuan yg dok cakap aku rakam aku rakam tu???yg mengurut ke bini penjawat awam jantan yg diurut tu???
Quote batmana 25-5-2024 05:54 AM
Pmpn xsesuai urut laki la..psl otot lelaki padat sket dari pmpn
.kna tukang urut laki juga..
Quote dua_chzy 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?
Quote lifeline 25-5-2024 10:46 AM
batmana replied at 25-5-2024 05:54 AM
Pmpn xsesuai urut laki la..psl otot lelaki padat sket dari pmpn
.kna tukang urut laki juga..

kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jenuh oooo nk tekan
tapi ye la tukang2 urut ni kuatttt
kat thai tu tgk tukang urut ponpuam urut mat saleh
badan je dah 2x ganda
kuat betui depa ni ngurut nooooo
Quote SalenaGomez 25-5-2024 11:21 AM
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?

Masalah bila tudung jadi uniform. Atau pon tudung tu sekadar utk tutup rambut je utk g keje. Bila time bcuti, x pakai tudung. Atau pakai tudung sbb perkara common yg dilakukan. Jadilah pemakaian tudung tu bkn sbb syariat. Kalau ikut syariat, perangai pon terjaga sbb tahu x boleh nak urut2 lelaki. Gloves tangan pon x pakai. Direct contact terus tu
Quote _blackbird 25-5-2024 11:44 AM
dulu aku pernah gi rumah urut loc kat golden triangle. customer lelaki, perempuan tukang urut. customer perempuan, tukang urut lelaki. wakakakakaaa. siap ada album gambar utk pilih tukang urut
Quote MissVixen 25-5-2024 11:48 AM
Malaysia dah nak macam indon. Pakai purdah pun selamba pegang lelaki, asalkan tak bernafsu katanya.
Quote anony-mous 25-5-2024 12:37 PM
MissVixen replied at 25-5-2024 11:48 AM
Malaysia dah nak macam indon. Pakai purdah pun selamba pegang lelaki, asalkan tak bernafsu katanya.

Mazhab lain kot. Mcm arab gitu gak xsilap i. Shafie mmg xboleh
Quote otai_g 25-5-2024 12:44 PM
Hmm takut nant laki tu naik sheikh Naya perempuan tu. Kalo blm kawen cmfrm saham da jatuh hantaran kira free jah
Quote Apoo 25-5-2024 12:47 PM
Religously wrong, legally not wrong.
Quote krustykrab 25-5-2024 12:52 PM
anony-mous replied at 25-5-2024 12:37 PM
Mazhab lain kot. Mcm arab gitu gak xsilap i. Shafie mmg xboleh

Rasanya bukan saja2 pegang tapi lebih kpd TERpegang.
Quote Skuau 25-5-2024 01:00 PM
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?


"sapa fikir tu semua salah..nampak sangat kampung.com,kolot"-Acik Melayu liberal T20
Quote Skuau 25-5-2024 01:17 PM
Apoo replied at 25-5-2024 12:47 PM
Religously wrong, legally not wrong.

'terjemahan terus' nya...Agama itu salah...undang2 itu tak salah....
Quote Decaffeinated 25-5-2024 01:43 PM
dua_chzy replied at 25-5-2024 10:41 AM
Tak faham aku konsep pompuan tudung di tanah air ini. What's wrong with you Malaya?

Apabila budaya itu ditiru beginilah jadinya. Tudung macam sekarang tu bukan dari budaya melayu tropika ya. It is clearly religous. Ia ialah satu penghayatan dan satu perisytiharan iman (motif iols fefeeling ustazah nolya). Memang agak menjengkelkan apabila tindak-tanduk pemakainya tidak selari dengan mesej yang dibawa.

Quote kitaserupaaa 25-5-2024 01:44 PM
Rasanya takde jawatan tukang urut dalam gomen
Quote ulamalu 25-5-2024 02:42 PM
Bukan darurat nak selamatkan nyawa pun sampai kena direct contact mcm tu.
Quote felinecat 25-5-2024 02:43 PM
krustykrab replied at 25-5-2024 12:52 PM
Rasanya bukan saja2 pegang tapi lebih kpd TERpegang.

Urut2 mane tau bleh terkawen dgn abam gomen
Quote airfilterkotor 25-5-2024 02:51 PM
Bukan tu jer, individu yang memuat naik video ini juga mendakwa tukang-tukang urut wanita itu adalah kakitangan kerajaan.


Acik-acik gomen dah boleh press charges kat si perakam dan pemuat naik video.

Tetapi sejak bila pula gomen ada jabatan khas tukang urut berseragam...

Lihat semua komen(45)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 04:31 PM GMT+8 , Processed in 0.064921 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top