CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Pelakon Wanita Popular Didakwa ‘Penyondol’, Bercinta Dengan Suami Orang Berdarah Kacukan

11-6-2024 09:46 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 13791| Komen: 57

Description: Baru nak reda isu ‘sondol menyondol’ timbul pula cerita panas membabitkan selebriti kita lagi…


Baru nak reda isu ‘sondol menyondol’ timbul pula cerita panas membabitkan selebriti kita lagi…

Seorang pelakon wanita popular didakwa sedang hangat bercinta dengan lelaki berstatus suami orang!

Difahamkan, mereka bijak menyembunyikan hubungan cinta tersebut daripada dihidu oleh orang ramai terutamanya peminat dan wartawan hiburan.

Suami orang yang telah menambat hati pelakon jelita tersebut dikatakan berdarah kacukan dan berwajah tampan.


Tidak dapat dipastikan sudah berapa lama percintaan itu terjalin dan jika isteri pertama lelaki berkenaan tahu tentang hubungan sulit suaminya bersama aktres popular.

Isu curang dan ‘sondol menyondol’ ini boleh dikatakan antara topik paling hangat di negara kita memandangkan masyarakat mula menggunakan media sosial untuk mendedahkan tentang kecurangan pasangan masing-masing.

Namun awal tahun ini, isu curang dan ‘penyondol’ menjadi semakin hangat dan heboh satu Malaysia selepas aktres Ruhainies dan aktor Aliff Aziz ditangkap khalwat malah didakwa menjalinkan hubungan cinta sejak menjalani penggambaran bersama.

Siapa agaknya aktres yang bercinta dengan suami orang ni eh…

SUMBER : Gempak/Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Dutzee 11-6-2024 09:52 PM
Terawal pulak singgah ????
Quote Hoshhi 11-6-2024 09:55 PM
Mcm bodo je...xde clue xde apa...mmg susah lah nk teka
Quote I.K.A888990 11-6-2024 10:11 PM
alaaaaaa awalnya kiah masuk
pergh laki berdarah kacukan lagi
siapa lah agaknya eh
aktress popular??????? ramai masalahnya yg popular haha popular tang mana berlakon kah kontolbasi kah
Quote hokeypokey 11-6-2024 10:12 PM
hisham hamid ke??? ada darah kacukan tak dia???
Quote FrostQueen 11-6-2024 10:14 PM
The hubby in question, kalau pelakon pompuan tu berumur, Cik KuriTa kah? Kalau versi muda, J Knix kah? Sbb ni jer pun laki kpd retis yg berdarah campur...
Quote manamana123 11-6-2024 10:22 PM
Artis bnyk konntroversi ke mcm mana ??
Quote FrostQueen 11-6-2024 10:23 PM
Tp bila pikir2 balik, yg muda tu baru jer celebrate anniversary. Nampak mcm still steady. But both actresses pernah warning penyondol before...

Takpe, kita tido dulu sbb #donespeku. Gudnite.
Quote FrostQueen 11-6-2024 10:27 PM
manamana123 replied at 11-6-2024 10:22 PM
Artis bnyk konntroversi ke mcm mana ??

Sis punya komen dah prompt iols utk baca balik post asal...
Unfortunately, iols dah salah faham luls. Suami org tu, bini dia org awam sajork, bukan retis...
Penyondol yg retis khuennn...
Tengkiu yea...
Quote missHaidiD 11-6-2024 10:29 PM
Dr td ada tgu benang ni.  Nk tau jgk sapa
Quote bellaamsar 11-6-2024 10:31 PM
Apo reporter tulis gosip tp xde clue langsung
Quote nooriesz 11-6-2024 10:33 PM
FrostQueen replied at 11-6-2024 10:23 PM
Tp bila pikir2 balik, yg muda tu baru jer celebrate anniversary. Nampak mcm still steady. But both a ...

khenn.. br je bg tips mandi sme2 kunci kebahagian beliau dan suami beliau..
Quote jihyomelly 11-6-2024 10:33 PM
esok la iols masuk blk..
Quote syamzana 11-6-2024 10:44 PM
suka bg hint ala2 taknak bagi ujung2 retis sejuk beku sikit lagi nak reput dikatakan popular
Quote Shayang 11-6-2024 10:45 PM
Apo acik2 porem
Yg pelakon cuma penyondol tu je
Laki orang tu tak dinyatakan pun suami kepada artis
Boleh jadi laki sapa2 je tah laki netizen ke acik porem ke
Si pelakon tu ntah ye tidak popular bkn bleh caya sgt wartawan ni
Quote bukan_ustazah 11-6-2024 11:25 PM
Pelakon popular? Siapakah alya iman tu lagi ke? Lelaki orang tu bukan retis nok cuma berwajah kacukan dan tanpan.
Quote zuri154 11-6-2024 11:27 PM
Adakah laki org tu zain saidin. Rasa bkn zain sb laki tu mcm ada lebih satu isteri - clue nye "jika isteri pertama lelaki berkenaan".....

Clue suami org
- kacukan
- berwajah tampan
- lebih satu bini
Quote nameisrequired 11-6-2024 11:41 PM
Reputz ni kekadang saja pakai istilah 'pelakon popular' nak bagi hype. Hujung2 artis sendu atau suam-suam kuku jerk.
Quote shaiy 11-6-2024 11:42 PM
Baru balik tt,ramai komen NB dgn FH. Mcm tk lojik pulak,bila masa pelakon jntn tu mix?bininya ya ler foreigner. Netz kt tt ni bingai gak tp phm ke ayat tu,lelaki tu berdarah campuran bknnya kawen dgn bini berdarah campuran.
Quote caramel_cloud9 11-6-2024 11:45 PM
Yg suami org tu pun tak semestinya artis kan?.

Ehhh konfius pulak la dgn klu yg seciput ni

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.071192 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top