CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Afdlin Shauki ‘Tayang’ Isteri Selepas Setahun Berkahwin

5-4-2024 05:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12179| Komen: 22

Description: Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki akhirnya memperkenalkan isterinya, Datin Marcella kepada media.



Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki akhirnya memperkenalkan isterinya, Datin Marcella kepada media.

Memetik laporan Harian Metro, pasangan tersebut merahsiakan perkahwinan mereka kerana menghormati permintaan arwah ayah Marcella.

"Ayah saya meninggal April tahun lalu. Itu pun salah satu sebab juga kenapa kami jaga privasi. Sebabnya, ayah saya sakit dan itu adalah permintaannya sebelum dia meninggal."

"Alhamdulillah, kami dapat tunaikan. Dia memang minta untuk percepatkan dan alhamdulillah dapat ditunaikan sebelum dia meninggal dunia."

"Saya dahulu, memang saya doakan nak seseorang yang seperti ayah saya. Alhamdulillah, ciri-ciri itu ada dalam keperibadiannya."



Disoal mengenai kehidupan selepas bergelar isteri, Marcella berkata, ini adalah pengalaman baharu buatnya. Tambah Marcella dia akan melaluinya dengan tenang memandangkan sudah mengenali sikap Afdlin yang menjaga privasinya.

"Alhamdulillah bahagia. Tak tahu nak cakap apa sebab kali pertama berkahwin dan ini satu pengalaman baharu.

"Saya okay sahaja sebab Abang Afdlin memang dari dahulu. Saya memang bekerja dengannya sebelum ini dan dia memang menjaga privasi. Jadi, saya pun macam biasa, okay."

Berbicara lebih lanjut, Afdlin memberitahu bahawa isterinya kini menguruskan salah satu perniagaannya.

"Sebelum ini, dia bekerja dengan saya. Tapi, sekarang dia dah jadi bos dan menguruskan salah satu perniagaan saya."

Marcella berkongsi, ini adalah pengalaman baharu buatnya, namun melaluinya dengan tenang memandangkan sudah mengenali sikap Afdlin yang menjaga privasinya.

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kancilkering 5-4-2024 05:36 AM
till jannah….

dh tua tua bercerai..dpt pula pucuk x tua x muda…
h
Quote jalfa 5-4-2024 05:45 AM
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin tu pon jadi tin laki tok yg mupplis
Quote miszclassique 5-4-2024 05:55 AM
Edited by miszclassique at 5-4-2024 06:07 AM
jalfa replied at 5-4-2024 05:45 AM
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin:lol ...


Kalau u tengok thread2 lama katanya ini pun saspek hasil sondolan jugakk
Sampai kesudah tak disclose tarikh sebenar kahwin

Reference: https://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5224898&extra=&mobile=2
Quote dua_chzy 5-4-2024 07:01 AM
Tu dia bini seropa muka anak.
Quote dua_chzy 5-4-2024 07:02 AM
jalfa replied at 4-4-2024 09:45 PM
Cantik bini dati....untunlah dpt jadi tin...org lain kena usaha  sondol dulu baru boleh jadi tin:lol ...

Si Marcella ni memang sondol lah.
Quote ReginaGeorge 5-4-2024 07:12 AM
Sauki punya tahap hoarder ni sampai karang gigi pon tak buang ye.
Quote noor2 5-4-2024 07:20 AM
dua_chzy replied at 5-4-2024 07:01 AM
Tu dia bini seropa muka anak.

Haha...lawak komen ni
Quote DeLuna85 5-4-2024 07:21 AM
Maknanya dah kenal lama. Hmmmmm apakah
Quote sukacactus 5-4-2024 08:33 AM
Kancilkering replied at 5-4-2024 05:36 AM
till jannah….

dh tua tua bercerai..dpt pula pucuk x tua x muda…

Muda jg tu belum 30 pun tp xnpk mcm under 30
Quote songket_merah 5-4-2024 08:42 AM
taste afhlin ni yang putih gebu ye

ex wife dia pun jenis putih gebu mix omputih gitu
Quote hokeypokey 5-4-2024 12:04 PM
macam bapak ngan anak
Quote winky1 5-4-2024 12:15 PM
Pengalaman baru?
Quote Perawankota 5-4-2024 12:55 PM
Asal dari PA terus jadi isteri..
Quote mizzmimi 5-4-2024 01:51 PM
Edited by mizzmimi at 5-4-2024 01:53 PM

Takdenye baru setahun. Anniversary pernah up, tapi tak pernah bgtau tahun bila. Kat thread dulu tu ada je kata deols dah lama nikah.
Quote sleepandream 5-4-2024 06:45 PM
akhir zaman... kawin senyap2... cerai heboh satu malaysia
Quote JunkMail 24-4-2024 03:54 PM
Lahhhhhh memang kawin dgn kawan anak dia??? Hawauuu

[IG]https://www.instagram.com/p/C6FhQOyNvPs/[/IG]
Quote likilu 24-4-2024 04:31 PM
Pehal ayah ko sebelum mati pesan suruh rahsia bila menikah?? Ke mintak suruh cepat kawen? Tak faham? Aib ke kawen sampai kena rahsia rahsia? Permintaan kalau pelik rasanya tak payah ikut kot??
Quote becir 24-4-2024 04:38 PM
JunkMail replied at 24-4-2024 03:54 PM
Lahhhhhh memang kawin dgn kawan anak dia??? Hawauuu

ewww

nasib para isteri zaman skrg, tak cukup pempuan lain, kena aware jugak lelaki lain and kawan anak2 sama tak menyondol laki sendiri

Quote JunkMail 24-4-2024 05:34 PM
likilu replied at 24-4-2024 04:31 PM
Pehal ayah ko sebelum mati pesan suruh rahsia bila menikah?? Ke mintak suruh cepat kawen? Tak faham? ...

Kawen dgn bapak kawan sendiri harus lah rahsia rahsia .. eyuuuuu pergi rumah kawan sambil menyondol bapaknya... Tua obese pun menyelera...

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 04:14 PM GMT+8 , Processed in 0.105038 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top